(VIDEÓ) A piacon gázolt 72 éves asszony egy 81 évest aki súlyosan megsérült-A gázoló nem állt meg

Nem láthatta? 

 
Bejelentés érkezett 2020. október 14-én délelőtt fél tízkor a 112-es segélyhívóra, hogy Zombán, a művelődési ház mögötti piac területén egy gyalogost elütöttek. A bonyhádi rendőrök rövid időn belül a helyszínre értek, ahol az elsődleges adatgyűjtés során kiderült, hogy egy 81 éves helyi asszonyt, egy autós a parkolóhelyről való kiállás közben fellökött, majd a helyszínről adatai hátra hagyása és segítségnyújtás nélkül elhajtott. A néni elesett, és súlyosan megsérült.
A balesetet okozó autót és annak vezetőjét rövid időn belül azonosították az egyenruhások. Kiderült, hogy a kocsit egy 72 éves zombai nő vezette, akit a rendőrök előállítottak és elszámoltatták. A Bonyhádi Rendőrkapitányságon a nővel szemben segítségnyújtás elmulasztása bűntett és közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást.
 
  • Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság oldala/facebook

Láthatta?

Bejelentés érkezett 2020. október 14-én délelőtt fél tízkor a 112-es segélyhívóra, hogy Zombán, a művelődési ház mögötti piac területén egy gyalogost elütöttek. A bonyhádi rendőrök rövid időn belül a helyszínre értek, ahol az elsődleges adatgyűjtés során kiderült, hogy egy 81 éves helyi asszonyt, egy autós a parkolóhelyről való kiállás közben fellökött, majd a helyszínről adatai hátra hagyása és segítségnyújtás nélkül elhajtott. A néni elesett, és súlyosan megsérült.A balesetet okozó autót és annak vezetőjét rövid időn belül azonosították az egyenruhások. Kiderült, hogy a kocsit egy 72 éves zombai nő vezette, akit a rendőrök előállítottak és elszámoltatták. A Bonyhádi Rendőrkapitányságon a nővel szemben segítségnyújtás elmulasztása bűntett és közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást.

Közzétette: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Oldala – 2020. október 15., csütörtök

 
 
Megosztás: