(VIDEÓ) Kikerülte a sorompót és a tilos jelzést aztán egykerekezve ment át a vasúti átkelőhelyen

“Ha már szabályt sértek, megadom a módját”-gondolhatta az a motoros, aki motoros társát faképnél hagyva kikerülve a sorompót és a tilos jelzés ellenére egykerekezve ment át a vasúti síneken.

 

Anonim Levadászva tagunk kamerával szerelt autója előtt döbbenetes közjáték zajlott tegnap Nyíregyháza-Sóstóhegyen. Egy motoros nem sokat törődve a vasúti átkelőhely tilos jelzésével és a sorompóval, egykerekezve ment át a síneken. A videón jól látható, hogy egy másik motoros eközben várt a szabad áthaladásra . Innen is látszik, hogy nem szabad minden motorost egy kalap alá venni.  Van köztük Ön és közveszélyes közlekedő, akik fölösleges kockázatokat vállalva veszélyeztetik a saját és mások testi épségét, és vannak akik a szabályoknak megfelelően közlekednek.

Szinte naponta számolunk be súlyos vagy halálos balesetekről, de ezeket a videókat elnézve nem csodálkozunk ezen.

A legtöbb vasúti átkelőhelyen nagyot döccen a jármű és könnyen elveszítheti a tapadás a motor egyetlen kereke. Az elszabadult motorkerékpár pedig súlyos sérülést és anyagi kárt okozhat a szabályosan várakozók között. Nem önző dolog ez egy “kicsit”? Megéri azért a kis adrenalin fröccsért másokat is veszélyeztetni? 

  • Videó: Anonim Levadászva tag  

 

Megosztás: