Videó rögzítette ahogy a kisteherautó és a vonat összeütköznek Simontornyán

Videón, ahogy egy kisteherautós ? a fénysorompó piros jelzése ellenére át akar hajtani a vasúti átjárón, figyelmen kívül hagyva a jobbról érkező gyorsvonatot… ? Az ütközésben a sofőr súlyosan megsérült. ?

Ilyenkor a gyalogosoknak és a járművezetőknek gyakorlatilag nincs esélyük, a vonatok féktávolsága száz méterekben mérhető.
Hogy mindenki hazaérjen: te ne bízd a szerencsére az életedet! ?

Egy kisteherautó vezetője közlekedett 2020. július 28-án nem sokkal délután egy óra előtt Simontornyán, amikor a Pósapart utcán levő vasúti átjáróban a fénysorompó tilos jelzése ellenére az átjáróba hajtott, ahol a járműve elejével nekiütközött a Pécs irányából Budapest irányába tartó vonat oldalának. A balesetben a tehergépkocsi sofőrje, egy 46 éves dombóvári férfi az elsődleges adatok szerint súlyosan megsérült.

A baleset körülményeit a Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán vizsgálják.

Tegnap se jött semmi

Videón, ahogy egy kisteherautós 🚚 a fénysorompó piros jelzése ellenére át akar hajtani a vasúti átjárón, figyelmen kívül hagyva a jobbról érkező gyorsvonatot… 🚉 Az ütközésben a sofőr súlyosan megsérült. 😔Ilyenkor a gyalogosoknak és a járművezetőknek gyakorlatilag nincs esélyük, a vonatok féktávolsága száz méterekben mérhető.Hogy mindenki hazaérjen: te ne bízd a szerencsére az életedet! 🍀

Közzétette: Magyar Rendőrség – 2020. augusztus 5., szerda

  • police.hu/Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság
  • Magyar Rendőrség!facebook  

 
Megosztás: