(VIDEÓ) Nem sok hiányzott a súlyos balesethez ma hajnalban Nyíregyházán

“Akkor a tiéd az elsőbbség ha megadják”

 

A viharos éjszaka után a már lekapcsolt közvilágítás szinte éjszakai sötétséget eredményezett Nyíregyházán . A debreceni úton a felüljáró felől érkező piros Suzuki Swiftnek egy ideig csak a lámpája látszott és a fényéből arra lehetett következtetni, hogy annak rendje és módja szerint megáll és elsőbbséget ad a szemből érkezőnek. Viszont nem ez történt. Befordult elé majd le is lassított.Szerencsére volt hely és ezáltal menekülő út a kamerával szerelt járműnek a belső sávban, így fékezéssel és kikerülő manőverrel megúszták a balesetet.

Számtalan ilyen helyzet adódik mostanában és egyszerűen érthetetlen, hogy miért nem lehet jobban odafigyelni a közlekedésre?

Teljesen egyértelmű szabályokat hágnak át egyes autósok és óriási feladat rájuk és persze közben magunkra is vigyázni. Számos hivatásos sofőr mondja azt, hogy talán soha nem volt olyan veszélyes az utakon mint mostanában.

Régi mondás, hogy azé az elsőbbség akinek megadják…de elkeserítő, hogy még a hajnali órákban a nagyobb forgalom előtt is szinte a szerencsejátékkal egyenértékű, hogy “megnyered” az elsőbbséget vagy sem. 🙁 

Megosztás: