Letarolt egy fél utcát egy részeg, drogos autós, majd a romok közt ülve várta a rendőröket

Valósággal ledózerolta autójával a környéket egy rosszul sikerült előzés után egy 24 éves tahitótfalui férfi Leányfalun. A gyorsteszt szerint alkoholt, amfetamint és marihuánát is fogyasztott.

 

Szombat este elképesztő baleset miatt hívták a rendőröket. Egy oldalára borult BMW valósággal ledózerolta a környéket – írja a Police.hu.

Mint kiderült, a sofőr Tahitótfalu felől Budapest irányába haladva Leányfalun előzte az előtte haladó kocsit, amikor elvesztette uralmát a kocsi felett, és a járdaszigetre hajtott. Kidöntött egy jelzőtáblát, ami egy másik kocsinak csapódott, elsodort egy telefonfülkét, majd egy padon és egy hirdetőtáblán átgázolva, egy fát kidöntve, oldalára borulva rekedt meg egy kerítésnél – írják.

Alkoholt, amfetamint és THC-t mutatott a gyorsteszt

A sofőrt, aki a balesetet könyökzúzódással és felületi hámsérülésekkel megúszta, a kocsijából kikászálódva, a romok között ülve találták az egyenruhások. Zavartságára is magyarázatot adott az alkoholszonda, valamint a kábítószer-gyorsteszt, mindkettő – utóbbi THC-ra és amfetaminra – pozitív eredményt hozott, ezért mintavételre előállították.

A közlemény szerint a Szentendrei Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban, valamint járművezetés bódult állapotban vétségének gyanúja miatt indított eljárást.

  • police.hu
  • origo.hu Megosztás: