Drámai videón a frontális baleset sérültjének mentése

Tűzoltók szabadították ki a sofőrt a 81-es úton

Frontálisan ütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó június 26-án a 81-es főúton. Székesfehérvár és Sárkeresztes között az autó érintőlegesen koccant a szemből érkező tartálykocsival, majd a mögötte érkező kisteherautónak csapódott. A sofőr a roncsok közé szorult, két utasa ki tudott szállni a járműből. A balesetben az építőanyagot szállító kisteherautó hátuljába még belecsúszott egy másik személygépkocsi.

A bajbajutott sofőrt a székesfehérvári hivatásos tűzoltók hidraulikus mentőszerszámok segítségével szabadították ki a roncsok közül. A tűzoltók áramtalanították a kisteherautót és az összeroncsolódott személygépkocsit, majd a műszaki mentés végén félrehúzták a járműveket.

Tűzoltók szabadították ki a sofőrt a 81-es úton

Tűzoltók szabadították ki a sofőrt a 81-es útonFrontálisan ütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó június 26-án a 81-es főúton. Székesfehérvár és Sárkeresztes között az autó érintőlegesen koccant a szemből érkező tartálykocsival, majd a mögötte érkező kisteherautónak csapódott. A sofőr a roncsok közé szorult, két utasa ki tudott szállni a járműből. A balesetben az építőanyagot szállító kisteherautó hátuljába még belecsúszott egy másik személygépkocsi. A bajbajutott sofőrt a székesfehérvári hivatásos tűzoltók hidraulikus mentőszerszámok segítségével szabadították ki a roncsok közül. A tűzoltók áramtalanították a kisteherautót és az összeroncsolódott személygépkocsit, majd a műszaki mentés végén félrehúzták a járműveket. Videó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados

Közzétette: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság – 2020. június 29., hétfő

  • Videó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados
  • BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság/facebook  

Likeolj és kövess minket:
Megosztás: