Hamarosan indul a régiségpiac is Nyíregyházán a Jósavárosban-Regisztráció szükséges

A NYÍRVV Nonprofit Kft tájékoztatója

“Tájékoztatjuk a nyíregyházi lakosokat, hogy polgármesteri határozat alapján a NYÍRVV Nonprofit Kft. által üzemeltetett valamennyi piac területén 2020. május 20. napjától lehetőség nyílik többkapus beléptetésre, így újra megindul a vevőforgalom a Vásártér főkapuján keresztül is.

?További örömhír mind az eladók, mind a vásárlók részére, hogy 2020. június 2.-tól szintén valamennyi piac területén engedélyezett a helypénzes árusítás.

?A Jósavárosi Régiségpiac 2020. június 2.-tól a veszélyhelyzet kihirdetését megelőző nyitvatartási rend szerint üzemel.

?Tájékoztatjuk a Kedves Érdeklődőket, hogy Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesterének 2020. május 19. napján kelt határozata értelmében a Jósavárosi Régiségpiac 2020. június 2.-ától újból nyitva tarthat, a veszélyhelyzet kihirdetését megelőző nyitvatartási rend szerint.

?Kérjük, hogy a régiségkereskedők és magánszemélyek részvételi szándékukat előzetes regisztrációval jelezzék Társaságunk felé.

?A regisztrációkat személyesen a Búza téri Piaccsarnok Ügyfélszolgálatán (minden nap 6-14 óra között), vagy elektronikusan a piac@nyirvv.hu email-címen 2020. június 05. napjáig várjuk.

?Felhívjuk a figyelmet, hogy 2020. június 07. napjától a Régiségpiacon csak érvényes regisztrációval lehetséges az árusítás!

?Felhívjuk a kedves vásárlók és árusok figyelmét, hogy a NYÍRVV Nonprofit Kft. által üzemeltetett valamennyi piac területén a szájat és az orrot eltakaró eszköz (pl. orvosi maszk, sál, kendő) továbbra is mindenkinek fokozottan ajánlott!

?Megkérjük Önöket, hogy a délelőtt 10 és 12 óra közötti időszakban – egészségük védelmében – továbbra is csak a 65 év feletti vásárlók tartózkodjanak a piacok területén. Megértésüket köszönjük!

Vigyázzunk egymásra!” 

 

Megosztás: