Fizetős, zárt facebook csoporttal próbál túlélni Ganxta Zolee és a Kartel

A koronavírus helyzet miatt számos előadó művész is nehéz helyzetbe került. A jelen állás szerint augusztus 15-ig semmilyen zenei rendezvény nem tartható így azon művészek, akiknek a fő bevételi forrásuk a fellépésekből származott most próbálják egyéb megoldásokkal átvészelni a rendkívüli helyzetet.  Ganxta Zolee és a Kartel fizetős facebook csoportot hozott létre ahová 2500 Ft a “belépő”. A zenekar, facebook közleményében minden fontos tudnivalót leírt de Ganxta Zolee egy rövid videóban is szólt a rajongókhoz, barátokhoz, segítőkhöz.  

Drága barátaink‼️Mivel ez a redvás vírus nem hagyja, hogy a közeljövőben fasza kis koncerteken szórakoztassunk Titeket, arra gondoltunk, hogy mindezt modern keretek között online fogjuk megtenni, amíg nem vehetjük újra birtokba a színpadokat. Létrehoztunk Nektek egy zárt csoportot, amelybe bárki jelentkezhet, aki úgy gondolja, hogy a zenekar által nyújtott tartalmi szolgáltatások elkészítését támogatni kívánja. Ebben a csoportban lesznek elérhetőek a "25 év gengszter rap" sorozat új részei, a hétvégi élő bejelentkezéseink, illetve sok olyan exkluzív, új tartalom, amit kizárólag e csoport számára fogunk készíteni. Ezekről a következő napokban kaptok majd bővebb infót. Nem lesz szar, meglátjátok! ;)A csoportba való belépés egyszeri 2.500 Ft, de természetesen van lehetőség magasabb összeg átutalására is. Rendkívül hálásak leszünk mindnyájatoknak, akik úgy gondoljátok, hogy ezzel a gesztussal segítenétek a Kartelt, mert ezekben a hónapokban a zenekar tagjai rendkívül nehéz időket élnek meg, hiszen számunkra az élő koncertekből származó bevételek (azon belül is a nyári koncertszezon fellépései) teszik ki az éves jövedelmünk jelentős részét.A csoportot itt éritek el👇👇👇https://www.facebook.com/groups/1512818925534908/Bankszámlaszám: 11773023-00907237IBAN: HU40117730230090723700000000SWIFT (BIC): OTPVHUHBBank neve: OTP BankSzámlatulajdonos neve: Takács VilmosLakcíme: 8900 Zalaegerszeg Szent László u. 48.Összeg: 2.500 Ft (vagy ezen felül, amennyit gondoltok)Az utalás közleményébe mindenképpen írjátok bele, hogy "adomány" (erről a bevételről az adóhatóság felé el kell számolnia a zenekarnak, emiatt szükséges az adomány szót mint megjegyzést feltüntetni az utalásnál), és hogy milyen néven vagytok fent a Facebookon. (Amint megérkezik a számlaszámra az átutalt összeg, jogosultságot nyertek a csoportba való belépésre.)Mi maximálisan azon leszünk, hogy ezért a hozzájárulásért cserébe olyan személyes és szórakoztató tartalmakat adjunk nektek, amivel együtt át tudjuk vészelni azt az időszakot, amíg újra láthatjuk egymást a koncerteken! Köszönjük előre is, találkozzunk a csoportban, a héten már több tartalommal is várunk titeket! 🤜🤛 A Kartel #ganxstazolee #kartel #25évgengszterrap

Közzétette: Ganxsta Zolee és a Kartel – 2020. május 4., hétfő

 

“Drága barátaink‼️
Mivel ez a redvás vírus nem hagyja, hogy a közeljövőben fasza kis koncerteken szórakoztassunk Titeket, arra gondoltunk, hogy mindezt modern keretek között online fogjuk megtenni, amíg nem vehetjük újra birtokba a színpadokat.
Létrehoztunk Nektek egy zárt csoportot, amelybe bárki jelentkezhet, aki úgy gondolja, hogy a zenekar által nyújtott tartalmi szolgáltatások elkészítését támogatni kívánja. Ebben a csoportban lesznek elérhetőek a “25 év gengszter rap” sorozat új részei, a hétvégi élő bejelentkezéseink, illetve sok olyan exkluzív, új tartalom, amit kizárólag e csoport számára fogunk készíteni. Ezekről a következő napokban kaptok majd bővebb infót. Nem lesz szar, meglátjátok! 

A csoportba való belépés egyszeri 2.500 Ft, de természetesen van lehetőség magasabb összeg átutalására is. Rendkívül hálásak leszünk mindnyájatoknak, akik úgy gondoljátok, hogy ezzel a gesztussal segítenétek a Kartelt, mert ezekben a hónapokban a zenekar tagjai rendkívül nehéz időket élnek meg, hiszen számunkra az élő koncertekből származó bevételek (azon belül is a nyári koncertszezon fellépései) teszik ki az éves jövedelmünk jelentős részét.
A csoportot itt éritek el???
https://www.facebook.com/groups/1512818925534908/

Bankszámlaszám: 11773023-00907237
IBAN: HU33117734940327379300000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
Bank neve: OTP Bank
Számlatulajdonos neve: Takács Vilmos
Lakcíme: 8900 Zalaegerszeg Szent László u. 48.
Összeg: 2.500 Ft (vagy ezen felül, amennyit gondoltok)
Az utalás közleményébe mindenképpen írjátok bele, hogy “adomány”, és hogy milyen néven vagytok fent a Facebookon. (Amint megérkezik a számlaszámra az átutalt összeg, jogosultságot nyertek a csoportba való belépésre.)

Mi maximálisan azon leszünk, hogy ezért a hozzájárulásért cserébe olyan személyes és szórakoztató tartalmakat adjunk nektek, amivel együtt át tudjuk vészelni azt az időszakot, amíg újra láthatjuk egymást a koncerteken!
Köszönjük előre is, találkozzunk a csoportban, a héten már több tartalommal is várunk titeket! ??
A Kartel
#ganxstazolee #kartel #25évgengszterrap”

  • Ganxta Zolee és a Kartel/facebook 

 

Megosztás: