Kék lámpás hősök Nyíregyházán-Az egyik buszmegállóban küzdöttek egy férfi életéért

 
Egy ember életérét küzdöttek Nyíregyházán a Kossuth Lajos utcán az egyik buszmegállóban nem sokkal ezelőtt. Egy gyalogos rendőrjárőr térdelt egy 50 év körüli férfi mellett és szívmasszázst alkalmazott. Megérkeztek a mentők . Óriási tempóban dolgoztak azon, hogy visszahozzák. Az életmentő volt, hogy a földön hasalva próbált mindent elkövetni, hogy megmentsék. Óráknak tűntek a percek aztán közösen hordágyra tették és szirénázva elhagyták a helyszínt. A két rendőr gyors léptekkel távozott és a környék újra elcsendesedett.
 
A legnagyobb hősök itt élnek köztünk. Talán soha nem tudjuk meg pontosan mi történt, de reménykedem benne, hogy ma is sikerült nekik.
 
 • Fotó: illusztráció 
 
 
Megosztás:

2 thoughts on “Kék lámpás hősök Nyíregyházán-Az egyik buszmegállóban küzdöttek egy férfi életéért

 1. Jó cikk (lehetne), de csak a felszínt kapargatta szerzője, mert….

  Volt valaki, aki észrevette, hogy a fiatal ember előrezuhan a padról a betonra és élettelenül elterül.
  Volt valaki, aki azonnal megállt és odament segíteni.
  Volt valaki, aki hívott mentőket és ordibált a rendőröknek.
  Volt valaki , aki egyáltalán – nem törődve a vírusveszéllyel sem – megpróbált segíteni egy számára ismeretlen embertársán.
  S voltak ott olyan rendőrök, akik a mentők kiérkezéséig újraélesztettek és megköszönték ennek a valakinek, hogy egyáltalán segíteni próbált.

  Ez a valaki az én párom volt….

  ui.: volt még 1 civil valaki, aki szintén önzetlenül segítséget nyújtott, róla se feledkezzünk meg!

  1. Köszönjük szépen, hogy leírta! Sajnáljuk, hogy a police.hu hivatalos írásából ezek az igen fontos részletek kimaradtak de örülünk annak, hogy most már ezt is tudjuk! Nekünk ez az egy információ állt csak a rendelkezésünkre, amit változtatás nélkül közöltünk.

Zárt Téma