Nem lehetünk elég hálásak azoknak, akik a mostani helyzetben másokat segítenek

Soha nem szabad elfelejteni azokat, akiket eddig kisembereknek hívtak mert most ők teszik a LEGNAGYOBB dolgokat! 

A mostani helyzet hozza ki igazából az emberek valódi énjét. Most látszik talán a legjobban, hogy  ki az akit ilyenkor is a pénz és az  önös érdek mozgat és kik azok, akik önzetlenül segítenek vadidegen embertársaikon. Mi is kint dolgozunk kezdettől fogva maszkban és egyszer sem volt még rajtunk semmilyen gyári védőmaszk csak olyan, amit gondos kezek varrtak! Soha nem szabad elfelejteni azokat, akik ebben a nehéz helyzetben gyorsan reagáltak  és a jó szándék vezérelte őket! Ők nem felszorozták egyes termékek árát hanem ingyen készítették és ajándékba adták ! Óriási köszönet MINDENKINEK ! 

 
Maszkokat varr a Nyíregyházi Szakképzési Centrum

 

A Nyíregyházi Szakképzési Centrum a közösségi szerepvállalás jegyében többször használatos maszkok készítését kezdte meg.

A Nyíregyházi SZC Wesselényi Miklós Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma és a Nyíregyházi SZC Tiszavasvári Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma női szabó tanulói és tanárai kezdték el a maszkok varrását.

Ehhez a munkához csatlakoztak önként a többi iskolából további pedagógusok, gazdaságis kollégák és takarítónők, akik otthonukban, saját varrógéppel segítik a munkát.

Köszönjük Nekik! 

 

Megosztás: