(VIDEÓ a TŰZOLTÓKTÓL) Eddig ez a legjobb-Férfias munkahely nőnapi extrákkal :)

Férfias munkahely nőnapi extrákkal

Ma a nők kedvéért csillogtatják képességeiket a debreceni tűzoltók, akik nemcsak a munkájukra, hanem a felszereléseikre is igényesek. És… mi kell a nőknek? Humorérzék: kipipálva. Jókedv: kipipálva. Megbízhatóság: kipipálva. Csillogó tekintet: kipipálva. Karizma: kipipálva. Aktivitás: kipipálva.

És azt is eláruljuk, hogy ezt a produkciót a kamera túloldalán lévő Papp-Kunkli Nóra kolléganőnk kedvéért mutatják be a fiúk, ezzel üzenve: csak szóljatok, és bármit megteszünk értetek.

A videót készítette: Papp-Kunkli Nóra tűzoltó hadnagy

Férfias munkahely nőnapi extrákkal

Férfias munkahely nőnapi extrákkalMa a nők kedvéért csillogtatják képességeiket a debreceni tűzoltók, akik nemcsak a munkájukra, hanem a felszereléseikre is igényesek. És… mi kell a nőknek? Humorérzék: kipipálva. Jókedv: kipipálva. Megbízhatóság: kipipálva. Csillogó tekintet: kipipálva. Karizma: kipipálva. Aktivitás: kipipálva. És azt is eláruljuk, hogy ezt a produkciót a kamera túloldalán lévő Papp-Kunkli Nóra kolléganőnk kedvéért mutatják be a fiúk, ezzel üzenve: csak szóljatok, és bármit megteszünk értetek. A videót készítette: Papp-Kunkli Nóra tűzoltó hadnagyKövessen minket az Instagramon is: https://www.instagram.com/katasztrofavedelem_hivatalos

Közzétette: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság – 2020. március 7., szombat 

Likeolj és kövess minket:
Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük