Hangos gondolatok: BEVÁSÁROLVA

Megvásárolt  biztonságérzet? 
 
 
Nehéz most leírni pár dolgot mert ijesztő a közhangulat. 10 hír közül 8 a koronavírusról szól. Persze most is van olyan napilap akinek egy ilyen helyzetben is a címlapon teljesen rendben van ha a négy éve elhunyt Psota Irénről és a férfiakhoz fűződő viszonyáról ír, na de mi másokkal soha nem foglalkozunk. Tehát ezt a vonalat el is engedjük.
 
Az emberek egy része beállt a struccpolitikára, egy része túltolja, és van aki próbál felkészülni egy olyan helyzetre amiről nagyon kevés az információ.  Miközben mi valahol a középutat keressük igen furcsa hatások érnek bennünket.
 
Szinte szemlesütve tolom a bevásárlókocsit mert utoljára 3 kenyeret  akkor vettem amikor gyerekként a 3 kilométerre lévő boltba indultam a lestrapált Campinggel.  Illő volt annak idején a szomszédokat is kikérdezni, hogy mit kérnek a boltból mert autója csak nagyon keveseknek volt, a bolt meg kilométerekre .  
 
Most mégis a bevásárlókocsiban feszít  kilószámra a rizs, tészták, krumpli, a konzervek, só, olaj, tej, félkész ételek , víz, és egy sor olyan tétel amire már nem mondhatod azt, hogy azért veszel belőle ennyit mert nagyon szereted.
Közben furcsa érzésem van. Biztosan sokaknak ez is vicces lesz mint minden ami komoly. 🙂 Pedig csak próbálunk felkészülni az élelmiszerhiányra vagy arra,  ha odafent úgy döntenek, hogy senki nem hagyhatja el az otthonát.
 
Valahol hülyén érzed magad de visszazuhansz a valóságba amikor azt mondja Neked valaki az egyik arra szakosodott üzletben,  hogy a patikus vette meg az utolsó olyan maszkot ami a legkomolyabb védelmet nyújtja. (Nem a papírból készült fajtát)
Nekem megmaradt az utolsó doboz gumikesztyű. Magammal viszem , ezt a pár gondolatot pedig itt hagyom. 
 
 
 
 
 
Likeolj és kövess minket:
Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük