Terepjáróval ütközött egy vasúti szerelvény Nagykanizsán, a sofőr életét vesztette 

A Szombathelyre tartó személyvonattal ütközött egy terepjáró csütörtökön délelőtt, a Csengery út-Miklósfa közt lévő ipari terület melletti vasúti átjáróban. Az autó sofőrje elhunyt a balesetben.
 
A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság által közzétett információk szerint a balesethez a nagykanizsai hivatásos tűzoltók és a zalakarosi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik feszítővágó berendezés segítségével azonnal megkezdték a műszaki mentést. Az eset körülményeiről a megyei rendőr-főkapitányság megkeresésünkre közölte: az ütközés a fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban történt, a Csengery úti ipari terület mögötti úton. A jármű sofőrje ezidáig tisztázatlan körülmények közt ütközött a Pécsről Szombathelyre tartó személyvonattal.
Az autót vezető fiatal férfi az ütközés következtében azonnal életét vesztette. Úgy tudjuk, fityeházi lakos volt. A baleset körülményeit vizsgálják, annak körülményeiről pontos információink nincsenek. Így azt sem tudjuk, hogy a fénysorompó működött-e az ütközés pillanatában.

  • zaol.hu
  • Fotó: zaol.hu/Szakony Attila 

 

Likeolj és kövess minket:
Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük