Bombariadó Nyíregyházán-Nagy erőkkel keresik az elkövetőt (VIDEÓ)

Ahogy arról korábban hírt adtunk, egy belvárosi pénzintézet környékét bombariadó miatt zárta körbe a rendőrség több száz méteren.

Helyszíni információk szerint reggel fél 9 körül szólították fel a lakókat az épületben levő lakások és munkahelyek elhagyására, majd hermetikusan lezárták a háztömböt.

 

Nagy erőkkel keresik a elkövetőt

– A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központjába érkezett bejelentés január 16-án reggel, mely szerint Nyíregyházán, a Rákóczi úti bankfiókban bomba fog robbanni.

A rendőrség haladéktalanul megtette a szükséges intézkedéseket, kiürítette és teljes körűen átvizsgálta a pénzintézetet, valamint a felette található lakóépületet.

A rendőrség megállapította, hogy a bejelentés valótlan volt, így az épület kiürítése miatt távozni kényszerült dolgozók, ügyfelek és lakók 10 óra 55 perckor visszatérhettek az épületbe.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság nagy erőkkel keresi a közveszéllyel fenyegető ismeretlen elkövetőt – reagált megkeresésünkre dr. Fedor Rita r. őrnagy, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság sajtószóvivője.

A bejelentő mindenképpen komoly következményekre számíthat

A közveszéllyel fenyegetést a Büntetőtörvénykönyv határozza meg, akár közérdekű munkával, vagy szabadságvesztéssel is büntethető a cselekmény.

  • Szon.hu
  • fotó: Anonim Levadászva tag 
Megosztás: