“A lányoknak miért a BMW”? Szókimondó és szinte kínosan őszinte-Balázsék vendége Nagy Alekosz volt akitől szem nem maradt szárazon

Lehet szeretni és lehet nem szeretni a ValóVilág egykori nyertesét Nagy Alekoszt viszont nem lehet szó nélkül elmenni mellette. 

Egyáltalán nem bonyolult amit csinál de sokan mégsem értik.  Pedig egyszerű a matek. Igyekszik felkavarni maga körül az állóvizet és ehhez gyakran használ olyan “fegyvert” ami sokaknál leveri a biztosítékot . Ma reggel a  “Balázsék” című rádió műsorában vendégeskedett és akik élőben hallották,  azok könnyesre nevették magukat. Lehet ez egy teszt is azoknak akik már régen nevettek. Konkrétan, vezetni alig tudtam a nevetéstől. 😀 

A konklúzió, hogy nem megérteni kell Alekoszt hanem engedni azt, hogy megnevettessen minket . Minden szavát görcsösen komolyan venni nem szabad,  de humoros megfogalmazásai között azért sokszor olyan őszinteség is van amit ma már szinte sehol senki nem vállal be.

A szokatlan Karácsonyi társkereső hirdetésére viszont (ahogy mondja a műsorban)  Nyíregyházáról is jelentkeztek, de  sajnos a távolság miatt nem jöhetett létre a dolog. Na de nem maradt egyedül, mert volt egy 47 éves magyar tanárnő akivel azért igen jól érezték magukat. A nem mindennapi műsor itt megtekinthető: 

Balázsék Nagy Alekosz

Balázsék vendége Nagy Alekosz

Közzétette: Balázsék oldala – 2020. január 15., szerda

 

Nagy Alekosz II. Balázsék

Balázsék vendége Nagy Alekosz II.

Közzétette: Balázsék oldala – 2020. január 15., szerda

 

 

 

Likeolj és kövess minket:
Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük