Gondosan letakart szélvédővel tölti az éjszakát az úttesten ez a Suzuki Nyíregyházán a Jósavárosban

Ti küldtétek rovatunkba érkezett egy üzenet 2 fotó kíséretében. A levélíró elmondása szerint sajnos nem a képen látható “megoldás” nem az első eset. A reggeli csúcsforgalomban igen komoly fennakadást okoz a jármű mert 2 iskola is van a közelben amit ezen az úton érnek el az autósok. 

Kedves Levadászva.hu!

Ezeket a fotókat a Korányi F. út felől megközelíthető Ungvár sétány felé haladó utcán fotóztuk. Ez sajnos nem egyszeri alkalom. Az autó tulajdonosa úgy gondolta, hogy az utcán a tökéletes parkolás. Üdvözlettel az egyik ott lakó.

Megosztás:

4 thoughts on “Gondosan letakart szélvédővel tölti az éjszakát az úttesten ez a Suzuki Nyíregyházán a Jósavárosban

 1. Az a kis Suzuki azért kénytelen az úttesten éjszakázni, mert a rend éber őrei/a város közterület felügyelő/a platán alatti nem létező “zöldövezeteen” 10ezer forintra büntették!!!
  Ott szabály tiltja, pedig nincs útban, mint azok akik rendre oda parkolnak… talán büntetlenül??? ?

 2. Az a kis Suzuki azért kénytelen az úttesten éjszakázni, mert a rend éber őrei/a város közterület felügyelői/a platán alatti nem létező “zöldövezeten” 10ezer forintra büntették!!!
  Ott szabály tiltja, pedig nincs útban, mint azok akik rendre oda parkolnak… talán büntetlenül??? ?

  1. Biztosan nehéz parkolni a környéken de reggel ott megállni sem életbiztosítás. 7-8 között olyan forgalom van mint egy autópályán. Az biztos, hogy nem merném otthagyni a járművemet.

   1. Ősszel, mikor még nyitott ablaknál lehetett létezni, felhallatszott, amint egy sofőr a parkolóhiány miatt kiabált. Sajnáltam szegényt. Este 11kor mikor hazaérne, letenné magát elég vacak érzés lehetett szembesülni azzal, h nem talál parkolót. Azt is elhiszem, hogy zavaró volt a reggeli tumultusban, hogy ott parkol az autó, de a zöldterületen való parkolás pedig a köztereseket zavarja. Jaaa, hogy csak nappal? Este nem büntetnek? Akkor tegyenek ki legyenek szívesek egy táblát, hogy éjszaka lehet ott parkolni büntetlenül, és akkor nem fog az út szélén parkolni ;). Addig meg, lesz szíves kikerülni! Legyünk már ennyire empatikusak! Hú én hány fotót küldhetnék a szabálytalanul parkolókról! De nem teszem mert nem vagyok ekkora szemétláda. Megértem azt, aki nem tud mit csinálni, inkábba zöldterületen parkol, vagy az út szélén. Utóbbi legalább a kresz szerint szabályos!

Zárt Téma