MARAD A NYIRKOS, SZÜRKE IDŐ

Kedden továbbra is többfelé lehet tartósan szürke, párás, ködös az idő, néhol hószállingózás, ónos szitálás is előfordulhat.
 
Az ország déli-délnyugati felén van esély arra, hogy felszakadjon a hidegpárna és néhány órára kisüssön a nap. A Dunántúlon néhol élénk lehet a délies szél. Napközben a borongós, nyirkos tájakon -3, +2, a napos területeken 3-8 fok várható.

Marad a frontmentes idő.
 

Hidegpárna kontra napsütés

Szerdán ismét ködösen indulhat a nap, majd többfelé némi napsütésre is mutatkozik esély. Nyugaton, északnyugaton élénk lehet a déli-délkeleti szél. A csúcshőmérséklet -2 és +8 fok között alakul, északon lesz hidegebb, délnyugaton enyhébb az idő.

Csütörtökön továbbra is számítani kell tartósan borongós, ködös tájakara, máshol viszont több órára is kisüthet a nap. A szél gyenge marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet a szerdaihoz hasonlóan alakul.

Pénteken is marad még az eseménytelen idő borongós, nyirkos és napos tájakkal, északnyugaton helyenként élénk déli-délkeleti széllel. Hajnalban -6, 0, napközben -2, +8 fok várható. Hétvégén hidegfront érkezik, és hoz kevés csapadékot, vasárnapra feltámadó szelet.

  • idokep.hu
  • Fotó: saját illusztráció 
Megosztás: