Dühös levelet kaptunk Kisvárdáról-Ti küldtétek rovat

Ti küldtétek rovatunknak címeztek egy mai üzenetet .  Miku Nándor,  a levél írója arra kért minket, hogy osszuk meg levelét. 

“Szép napot kívánok!

Lenne egy nagy problémám amit szeretném ha nyilvánosságra hoznátok és megosztanátok! Tegnap este az élettársam beteg lett hasmenése mellett láza volt és a feje fájt! Ma eldöntöttük hogy elviszem az orvosi ügyeletre!! Mivel Kisvárdához tartozunk így oda indultunk el 8-15-perckor. Amikor odaértünk láttuk hogy vannak már bent betegek ki ilyen ki olyan problémával de volt olyan beteg is aki 9-órakor érkezett mert 200-as volt a vérnyomása.  A lényeg az egészben, hogy vártunk vártunk és közben jöttek illetve elmentek betegek.  Ezt mi 11-óráig bírtuk! Aztán kérdezősködtünk. A válasz az volt, hogy nincs orvos.  Elment. De hová? Nem tudja senki.  A váróteremben semmi hely az udvar tele. Így hát vizsgálat nélkül haza kellett jönnünk mert 11-órakor még nem volt orvos!

Én külön szeretném föltenni azt a kérdést az illetékeseknek hogy ha az orvos ott teljesít szolgálatot akkor miért nincs a helyén!!?? Ki vállal felelősséget ezekért a betegekért?? több tucatról beszélgetünk felnőttek idősek és gyerekek! Szerintem nem egy orvosnak kell ott ügyeletben szolgálatot teljesíteni hanem kettőnek!! Sok kérdést föl lehetne tenni még de maradjunk abban, hogy szeretném ha ezt ország világ látná hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg-megye- KISVÁRDA orvosi ügyelete így teljesít szolgálatot.  A  nevemet vállalom!! A segítségeteket előre is köszönöm!!!!”

 • Miku Nándor 
 • Fotó: illusztráció 

 

Likeolj és kövess minket:
Megosztás:

11 thoughts on “Dühös levelet kaptunk Kisvárdáról-Ti küldtétek rovat

 1. jogos a felháborodás 🙁 azt gondolom, mivel én a fogorvosi ügyeletre mentem be, mert ki esett a tömés a fogamból. úgy gondoltam nem várom meg vele az Új évet ne hogy begyulladjon az Ínyem
  olyan szépen el lettem zavarva hogy csak na..
  csak sürgősségi ellátás van nem tömnek!!!! köszönöm szépen akkor meddig várjak vele????
  amíg nem ömlik belőle a genny???

  Kisvárda város mi !!!!!!

 2. Én is voltam a Kisvárdai kórházban és kifogástalan ellátásban részesültem ,azt nem írhatom ,hogy európai szintű ellátásban mert Európában közel sincs ilyen ellátás .A lányom és a férje 7-éve dolgozik Angliában azt mondták ott a sürgősségin csak azt látják el aki balesetet szenvedett és vagy életveszélyes állapotban van a többi beteg egy hétre tíz napra kap előjegyzést .A körzeti orvosnál is egy hétre kap előjegyzést .Az előttem szólók csak le akarják járatni az egészségügyet HANGULATKELTÉS ( A gyűlöletkeltés része!)

 3. Üdv,énis tegnap jártam a Kisvárdai ügyeleten annyian voltak be se tudtunk menni a folyosón végig tömeg délután olyan magas lázam volt hogy nembirtuk ilyen 3 óra hosszáig lehúzni felhívtuk az ügyeletet azt mondták 39.5 nem láz sétáljak fel úgyhogy ennyit Kisvárda egészségügyről..

 4. Hát attól függ ki volt az Orvos én már nem egyszer voltam fogászati ügyeleten , de mindig kedves aranyos volt Dr Úr én csak ajánlani tudom

 5. Én csak annyit szólnék a történtekhez, hogy eddig én még mindig kifogástalan ellátásban részesültem! Említeném itt a mai napot amikor megjelentem az ügyeleten, azonnal ellátak!
  Minden tiszteletem az övék!

 6. Nekem is lenne pár szavam a cikkhez!
  Eleggé felháborító az egész, de van ettől még rosszabb, a gyerekosztályi ügyelet!
  Ma a kisfiammal 9órakkor értünk be a kórházba és fél 1kor távoztunk! 1 doktornő volt aki fél oránként elment, merr volt, hogy egyszerre 2 császárnál ott kellett lennie!!! E mellett teltház volt.. Olyan beteg gyerekek voltak ott,fekudtek a padon, valaki 40fokos lazzal ult ott, hányt, sorolhatnám! Felháboritó számomra, miért egy orvos van ügyeleten+ a gyerekosztályon?? E mellett menjen császárra is?? Az ellátásról meg neis beszéljünk!!!

 7. Szabó Endréhez cimezném legelőször Örüljön hogy nem beteg A másik ha még egy párszor elolvassa rájön hogy nem a kórházról és a sűrgősségiről van szó Hanem az ügyeletről és nem is az ellátásról hanem hogy holvolt az orvos oly sokáig és akko mért nincs helyette másik … előbb olvassunk csak utánna ragadjunk tollat

 8. Na itt álljunk meg egy szóra !!!Én kijukadt gyomorral űltem ott egy december 31 .ei napon !!! Délelőtt 10 órától, este 6 óráig !! Míg megvizsgáltak ,és megjött a véreredményem. A tisztelt ügyeletes doktornő megállapította ,hogy egy kicsit magas a feherversejtszámom. És nincs semmi arra utaló jel ,hogy bajom lenne .Akkor már olyan fájdalmaim voltak, hogy szinte nem voltam tudatomnál .Kiborult a páromnál az a bizonyos bili ….Hogy vigyen így haza ,hogy se egy fájdalom csílapítot semmit nem írt fel .Az nyomatékos hangnemre ,azt a választ adta hogy feltelefonál a belgyógyászati osztályra ,hogy hajlandó e az orvos megvizsgálni!!!! Szerencsémre hajlandó volt …Egy órán belűl az áltató orvos ,a szobában meg kezdte az altatást ,mivel a lábaim lebénultak már…….Fél 8 kor este már műtöttek !!!! Szégyen gyalázat ami itt folyik !!! Ha tetszik ez valakinek ha nem!!!38 éves voltam ,3 kicsi gyerek marad volna árván ….ha akkor én hazajövök ,mert bíztam volna abban hogy megvizsgáltak ,és biztos szakértő kezekbe kerűltem!!!!

 9. Sziasztok!

  Nekem nem az ügyeleten történt, de szintén a kisvárdai kórház színvonala ami kiverte a biztosítékot nálam és ha tehetjük inkább másik kórházba megyünk!
  Édesapám bekerült a belgyógyászatra a nyáron. Pont nála voltam ebédet vittem neki amikor hirtelen rosszul lett lesápadt remegett a keze. Szaladtam a nővérekhez, hogy baj van! Bejöttek és vercukrot és vérnyomást mértek mondták minden rendben rakjon vizes ruhát a fejére! Másfél órát vártam hátha jobban lesz… nem lett! Adtam 1000 Ft-ot a nővérnek és lám jött az orvos! Azonnal át kellett szállítani Nyíregyházára! Édesapám akkor éjjel meghalt volna ha nem viszik át a nyíregyházi kardiológiai intenzív osztályra és nem kapja meg a pacemarket!
  Gratulálni tudok csak ehhez a teljesítményhez! 1000 Ft-tal szebb lett az élete!

 10. 12.27.én mi is voltunk az ügyeleten.Borzasztó ami ott volt.Másfél óra és kisebb infók után mi is otthagytuk.Természetesen megértem a felháborodást és osztozom benne.A doktornő lány volt bent,mert beteg lett.S míg a kis hölgynek nem csepeg le a bekötött infúzió,addig bizony nem hívnak be senkit.Ez volt az infó.Tolják át másik helyiségbe,hívjanak mentőt hozzá,de haladjon már az a rendelés.Remélem jobban van,de ezt nem így kellett volna megoldaniuk,hogy várnak a betegek.Ráadásul órákat.

 11. 01.13. Mi Balkányi ügyeleten párom bevitte kisfiam hasmenés,hányás lázzal.
  Nem elég hogy 2x kellett mindent elmondani a doktornönek de mikor injekcióra került a sor párom is kisfiam is sirva jöttek ki mert szó szerint belevágta a tűt a segéd.
  Persze én akinek nincs bekötve a szája férfi léttemre visszamentem kérdöre vonni őket.
  Csak hebegteg-habogtak de szépen kilettek osztva..
  Arról nem beszélve hogy olyan antibiotikumot irtak ki nekünk amit másnap az orvosunktól tudtunk meg h már nem is gyártanak. Szerencsére nem is mentünk el kiváltani hanem másnap a saját orvosunk szokás szerint tökéletesen ellátta kisfiam ?!
  Ennyit az ügyeletröl nekem egy életre..

Zárt Téma