Szombaton száz forintért mehetsz a Nyíregyházi Állatparkba

November 30-án szombaton, 9 és 15 óra között látogass ki a Nyíregyházi Állatparkba, gazdagodj élményekkel, és ha megteheted, vigyél magaddal egy ajándékot!

A hagyományokhoz híven a Nyíregyházi Állatpark az idén is megrendezi a százforintos napot: november 30-án mindenki 100 forintért látogathatja az ország leglátogatottabb vidéki turisztikai látványosságát.

A jelképes összegű belépőért cserébe csupán annyit kérnek, hogy aki teheti, vigyen magával egy ajándékot, ez lehet könyv, játék, élelmiszer, tisztítószer vagy higiéniás termék is. A kapott adományokat a Nyíregyházi Állatpark munkatársai még aznap továbbadják – a városi és megyei szervezetek, alapítványok közreműködésével – a rászoruló családoknak.

 

Az immár hetedik alkalommal megrendezett jótékonysági napnak kettős célja van: akik egész évben nem tudták megfizetni a belépőjegy árát, most megnézhetik a 35 hektáros park 5000 állatát, s az összegyűjtött ajándékok nagyon sok embernek szerezhetnek majd karácsonykor örömöt.

Az adományt az állatpark előtti parkolóban lehet leadni, egy hatalmas tábla jelzi majd az elfogadóhelyet. A jelképes összegű jegy megvásárlása csak aznap a főbejárat pénztárában lehetséges. A arra kérnek mindenkit, hogy ne SZÉP kártyával és bankkártyával fizessenek, és a bankjegy címlete se legyen hatalmas.

 

 

 

Megosztás: