A Magyar Közút felkészült a télre és formabontó videóval jelentkezett

Featured Video Play Icon
Küszöbön a tél a Magyar Közút pedig igen érdekes videót készített. Mi szeretjük az olyan megoldásokat ahol a humor és a kreativitás kéz a kézben jár és reméljük, hogy a síkosságmentesítésük is olyan sikeres lesz mint ez a videó! Csak így tovább! 🙂 

 

“A meteorológiai előrejelzések alapján közeleg a tél és 2019. december 1-jén, vasárnaptól már havazásra számíthatnak az ország északi részén a közlekedők. Az időjárás előrejelzések szerint ugyanakkor főleg a hétfői napon terjedhet ki a havazás nagyobb területekre. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. már 2019. november 10-től téli üzemmódra állt át, a szakemberek és a munkagépek hétvégétől pedig már élesben is dolgozhatnak a hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkákon.

Téli tanácsok megtalálhatóak weboldalunkon: https://internet.kozut.hu/gyik/ Téli üzemeltetéssel kapcsolatos információk: https://internet.kozut.hu/teli-uzemel… Téli üzemeltetéssel kapcsolatos tények és tévhitek: https://internet.kozut.hu/2019/01/24/… A témához tartozó részletes közlemény és háttéranyag itt érhető el: https://internet.kozut.hu/2019/11/29/….”

  • Magyar Közút/facebook 
Megosztás: