Adományból kapott téli gumit a koraszülöttmentő-autó

Egy teljes szett téli gumi abroncsot kapott a Viharsarki Koraszülött Alapítvány kedden délelőtt.

Kedden délelőtt a Gumiszerviz Kft.-nél szerelték fel az új abroncsokat a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány mentőautójára. Dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed, az alapítvány elnöke elmondta: nagyon jó kapcsolatot ápolnak azzal a tatabányai férfival, aki a felajánlást tette, ugyanis öt évvel ezelőtt ők gondoskodtak a férfi koraszülöttként világrajött gyermekével. 

– Az apuka felhívott minket és elmondta, hogy személyesen nem tudja támogatni az alapítványt, de elviszi a hírünket a feletteseihez. A Bridgestone Hungary Kft. egy teljes téligumi szettet adományozott nekünk. Nagyon örültünk neki, hiszen az alapítvány saját költségén működteti a mentőautót. Külön öröm, hogy nem kellett Tatabányára mennünk, hanem leküldték Békéscsabára az abroncsokat, és fel is szerelték. 

A Gumiszervíz Kft. vállalta, hogy bármilyen problémájuk van, ingyen cserélik az új kerekeket. 

– Jó szívvel mondhatjuk, hogy ez egy egész országot átívelő prpjektünk, hiszen a megkeresés a Tatabányai gyárból érkezett. Tatabányán van Európában az egyik leginnovatívabb gyárunk. Természetesen a cégünk nagyon elkötelezett az iránt, hogy ilyen közösségeket, szervezeteket támogassunk, pláne, ha ez a közlekedésbiztonságról is szól. Nagyon fontos, hogy télen és nyáron is a járművek megfelelő abroncsokon guruljanak, ezért sem volt kérdés, hogy támogatjuk az alapítványt – mondta el Károlyi Kata, a Bridgestone Hungary Kft. marketingvezetője. 

Likeolj és kövess minket:
Megosztás: