Cserbenhagyásos gázolás Sóstóhegyen

Sajnos úgy látszik, hogy a felelőtlen autósok csak a facebook oldalakon vagy a  facebook csoportokban  annyira “bátrak”, hogy minden egyes bemutatott szabálytalanságra pökhendi módon vagy éppen vihorászva reagálnak. Amikor a tetteik következményét kellene vállalni, vagy éppen segítséget nyújtani akkor viszont gyáva nyúl módjára egyszerűen otthagyják a sérültet az út mellett. Sajnos nem az egyetlen eset az elmúlt napokban, hetekben hogy cserbenhagyással járó balesetről kell írnunk. A mostani eset Sóstóhegyen történt. Megosztjuk a levelet amit pár perce kaptunk. 

“Sziasztok! 

Egy segítség kéréssel fordulnék hozzátok.  A 75 éves Keresztanyámat csütörtök este 6 óra után Sóstóhegy Templom utca és Mogyoró utca kereszteződésében elütötte egy autós, aki segítségnyújtás nélkül a helyszínről elhajtott, magára hagyva az idős embert! Már maga az eset, hogy ennyire leszarjuk ember társainkat és úgy vezetnek egyes emberek mint a hülye dühítő, de az, hogy miután balesetet okoz még el is hajt a helyszínről egyszerűen undorító!!

Szerencsére a közeli kisboltból hallották az ütközést és kiabálást amire kijöttek és értesítettek a mentőket valamint a rendőrséget. A rendőrség kihallgatott egy szemtanút valamint Keresztanyámat is, de érdemben információval sajnos nem tudtak szolgálni, rendszámot nem láttak. Annyit tudtak mondani hogy szürke sedan volt és egy férfi vezette. A jármű sóstóhegy felé haladt tovább . Ebből az okból kifolyólag fordulok hozzad segítséggel, hogy a lakosság segítséget igénybe véve esetleg egy cikkben felhívást megosztanátok,  hogy aki a balesetre kapcsolatban látott, hallott valamit jelentkezzen. Előre is köszönöm a segítséget!”

  • Anonim 
  • fotó: illusztráció/Google térkép 
Likeolj és kövess minket:
Megosztás:

4 thoughts on “Cserbenhagyásos gázolás Sóstóhegyen

  1. Az én tudomásom szerint nem sedan volt, hanem egy nagy családi, egyterű autó a szemtanúk elmondása alapján.

  2. És még azt hozzá tenném, 16:24 perckor történt. Peugeot 307 volt talán. De erre nem esküdnék meg. De az biztos hogy ezüst volt.

Zárt Téma