Meg akarták enni a sérült hattyút Bodrogkisfaludon, de szerencsére a megmentője hívta a Madármentő Állomást

“Majdnem vacsora lett a fiatal hattyúból”-címmel került fel egy videó a Madármentő Állomás Mályi – Bird Rescue facebook oldalára.

Az történt, hogy egy fiatal, idei kelésű hattyú villanyoszlopnak repült és megsérült. Egy szemtanú még időben meg tudta menteni mert mint később elmondta, egyesek szemet vetettek az állatra és azt tervezték, hogy elfogyasztják. Ezt viszont a hős állatmentő nem hagyhatta szó nélkül és bezárta portáján a hattyút majd értesítette a Mályi Madármentő Állomást . 

Nagyon fontos információ, hogy Senki ne akarja megenni őket!  A hattyú nem liba! 

Etetni pedig kenyérrel NE! Minden ide vonatkozó info megtalálható itt

 

“Majdnem vacsora lett a fiatal hattyúból.
Szerencsére befogásra került és biztonságos helyen várta a segítségünket. Részletek a videóban.”

Majden vacsora lett a fiatal hattyúból.

Majden vacsora lett a fiatal hattyúból.Szerecsére befogásra került és biztonságos helyen várta a segítségünket. Részletek a videóban.Ha úgy gondolja, hogy 500 Forinttal támogatni szeretné a kis betegeink mentését, ellátását és gyógyítását akkor vagy egy hívással vagy sms-el Ön is megteheti. Hívja a 13600-at és üsse be a 50-es kódot vagy SMS küldésekor 13600 a címzett, az sms szöveg pedig 50Minden beérkezett adományt a Mentőállomás fenntartására és a beteg állatok gyógyítására fordítunk.EGY HÍVÁS IS ÉLETEKET MENTHET…Hálásan köszönjük.

Közzétette: Madármentő Állomás Mályi – Bird Rescue – 2019. október 20., vasárnap

Megosztás: