39 éves Nyíregyházi férfi hunyt el a Nagyhalásznál történt motoros balesetben

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. október 15-én 6 óra 50 perc körül Nagyhalász, Mágasor tanyánál. A rendelkezésre álló adatok szerint egy járműoszlopot előző motorkerékpáros, aki nem húzódott időben vissza a menetiránya szerinti jobb oldali forgalmi sávba, összeütközött a vele szemben közlekedő személygépkocsival. A baleset következtében a motorkerékpárt vezető 39 éves nyíregyházi férfi a helyszínen életét vesztette. A gépkocsiban utazók közül ketten megsérültek, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A rendőrség a baleset helyszínelését teljes útlezárás mellett végezte, amit 2019. október 15-én 10 óra 50 perckor befejeztek, a korlátozást feloldották.

Felhívjuk a közlekedők figyelmét arra, hogy a közúti közlekedésben az egyik legveszélyesebb manőver az előzés! Ennek megfelelően kizárólag fokozott körültekintést követően lehet biztonságosan végrehajtani!

Meg kell győződni arról, hogy az út és az adott útszakasz alkalmas-e a végrehajtásához. A manőverhez szükséges távolságnak beláthatónak kell lenni, és az útszélességnek is elegendőnek az oldaltávolság tartásához. Szükséges, hogy biztosított legyen, hogy az előzés befejezése után -a többi közlekedő zavarása nélkül- vissza tudjon térni a gépjármű a menetiránya szerinti jobb oldali forgalmi sávba.

Folyamatos haladás a menetiránnyal ellentétes forgalmi sávban tilos és fokozottan balesetveszélyes!   

…hogy mindenki hazaérjen!

 

Frissítés: Időközben megkeresett bennünket az elhunyt motoros egyik hozzátartozója aki szeretné, ha a következő pár sorral kiegészítenénk a cikket. Kérésüknek eleget teszünk! Osztozunk a család fájdalmán! 

“Tudom, már nem hozza vissza semmi Sanyit de az emlékének tartozom annyival ,hogy helyesbítsem a történteket. Két személygépkocsi előzte egymást a motoros a saját sávjában haladt Nagyhalász irányában ahol az előzést végző autóval ütközött! Nem Sanyi volt a hibás ő csak dolgozni ment!”

A legfrissebb információ! A rendőrség újabb közleményt adott ki a balesettel kapcsolatosan 2019.10.19-én.

“A 2019. október 15-én 6 óra 50 perc körül Nagyhalász, Mágasor tanyánál történt halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset, amelyben egy motorkerékpáros életét vesztette. A rendőrség az eljárás adataiból megállapította, hogy –az elsődleges információkkal ellentétben– a motorkerékpáros nem volt előzésben a baleset bekövetkezésekor. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit .    “

 

 

  • forrás: police.hu/ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
  • fotó: /SzabolcsTrafi/Útinfo   
  • olvasói levél: anonim 

Likeolj és kövess minket:
Megosztás:

1 thought on “39 éves Nyíregyházi férfi hunyt el a Nagyhalásznál történt motoros balesetben

Zárt Téma