Valahogy nem fért el ott ahol a többiek és még ez sem volt elég-Ti küldtétek

A Ti küldtétek rovatunkba ismét érkezett egy olyan videó amit most kivételesen nem mi készítettünk. Szerencsére egyre több autóban van már autóskamera aminek köszönhetően ma már nem marad négyszemközt az országúti kakaskodás. Ezt a viselkedést sem igazán lehet értelmezni, mert jól látszik hogy kizárólag ez az egy autó nem fért el abban a sávban ahol a többiek, de még egy beijesztés is  úgy látszik, hogy belefért. Azt azért érdemes tudni, hogy a kamera által rögzített videók a széles látószög miatt távolabbinak tűnik a sebesség pedig kisebbnek. Ennek tudatában érdemes megnézni a következő videót.

 

 
Levadászva tagunk pedig a következőket írta az esetről: 
” Nyíregyházán a Korányin haladtunk a városból kifele. Az útépítés miatti rendőrlámpák mind az úttól elfordítva voltak elhelyezve a házak felé. Az autós joggal gondolja, hogy mint a Kresz táblák esetében itt is arról van szó, hogy mivel nem volt munkavégzés, így szándékosan voltak a lámpák “eltávolítva”.
 
A szembejövő forgalom is folyamatos volt, így nem volt semmi furcsa a dologban. Aztán hirtelen nagyot kellett fékezni, szinte meg is állt a sor, mert jött szemben egy szürke G Astra, aki több szembejövőre is ráhúzta a kormányt, köztük rám is.
Azt mondanom sem kell, hogy nem csak én, de a hátul ülő gyerek is nagyon megijedt.
Nekik már volt kitéve lámpa, ami akkor pirost mutatott, de ő idegbeteg módon beelőzte a sort többször is szándékosan a szembejövőkre rántva a kormányt.
Valószínűleg a videó elején szereplő munkás, aki a bal oldalon megy, akkor ment kitenni a rendőrlámpát a szembejövőknek is.
 
Felháborító, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak és szándékosan veszélyhelyzetet idéznek elő, azzal sem törődve, hogy a szembejövők autójában kisgyerek is ülhet. Azt már meg se akarom említeni, hogy annyira sem volt hajlandó, hogy a rossz látási viszonyok ellenére egy fényszórót sem volt hajlandó kapcsolni az autóján.
Mellékelek képet az oldalra fordított rendőrlámpáról és arról is mennyire centiket múlt, hogy nem ütköztünk össze, még úgy is, hogy a jobb kerekekkel már a padkán mentünk, miközben neki még egy autónyi helye volt a jobb oldalán.”

 

 

Megosztás: