Nem kispályás Nyíregyháza csak átmenetileg félpályás (videóval)

Nyíregyháza számos útjain útépítési munkálatok miatt félpályás útlezárás lassítja a forgalmat. A forgalmat váltakozó irányban engedik, viszont mivel ezek javarészt “békeidőben” is igen forgalmas útszakaszok ezért különösen a reggeli órákban óriási torlódások alakulnak ki.

A Kótaji úton a vasúti átkelőhely miatt van van hatalmas torlódás, de úgy tudjuk itt már csak egy napig tart a munka.

A Korányi Frigyes utcán szintén útépítés van ahol az egyik forgalmi sávot felbontották. Egérút lehet a sóstói út, de ott szintén alapból óriási forgalmi dugó van a reggeli órákban és most a Kótaji és a Korányi Frigyes utcát kerülő autósok is ott próbálnak bejutni a városba. Sóstó és Nyírszőlő felől sokan választanak különböző földutakat és érkeznek meg a 4-es számú főútvonalra Ilonatanya felől, de értesüléseink szerint ez sem túl jó egérút, mert itt is beáll a forgalom a reggeli órákban. 

 

Sajnos a Tiszavasvári út is félpályás lett az egykori laktanyánál épülő körforgalom miatt. Itt ma még 10 óra körül is óriási sor volt, de van megoldás! Ez a szakasz kikerülhető! Ahogy Varró Sanyi barátunk is írta levelében, a gumigyár, és a Lego között nemrég átadott “Rókabokori”  út nagyon jó megoldás lehet azoknak, akik nem szívesen rostokolnának a forgalmi dugóban. Miután átadják a nyugati elkerülőt, nagy valószínűséggel jobban eloszlik majd a forgalom 

 

Megosztás: