Méterekre a rendőrségtől történt az újabb baleset Nyíregyházán

Featured Video Play Icon

Egy balesetről kaptunk egy rövid videót aminek helyszíne csaknem méterekre van a nyíregyházi Rendőrkapitányság Stadion utcai épületétől. Nem ismerjük a részleteket de valószínűsíthető, hogy ismét kerékpárost gázolt egy személygépjármű.


A következő fotón látszik is az egyik fő ok amiről soha senki nem beszél. Ez egy baleseti gócpont Nyíregyházán. Számos esetben ütköznek itt gépjárművek és gyakori a gázolás is. Évtizedekig a kereszteződésig gurultak itt a járművek és úgy győződtek meg az autósok arról, hogy biztonságosan behajtnak a kereszteződésbe de aztán jött a kerékpárút . Ahogy a fotón is látszik, jócskán a kereszteződés előtt már elsőbbséget kell adni a járműveknek a védett úton haladó kerékpárosoknak.  Aki itt megszokásból gurul a kereszteződésig mint tette azt évtizedekig, az előbb vagy utóbb biztosan kerékpárost fog itt gázolni!

A kereszteződésbe biciklivel érkezők figyelmét is szeretnénk felhívni, hogy minden esetben győződjenek meg arról, hogy megadják nekik az elsőbbséget mert itt gyakran súlyos sérüléssel járó balesetek történnek! 

Likeolj és kövess minket:
Megosztás: