Ez sem egy szokványos eset ami Miskolcon történt

A taxis amikor meglátta az utast megfordult és otthagyta, az utas pedig kihúzta emiatt a kijelölt gyalogátkelőhelyet jelző táblát a földből és a taxi után dobta. Ezzel útakadályt is képezett és a képtelen történet végére a rendőrség tett pontot. 

“Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 55 éves helyi férfival szemben.

K. Lajos 2019. augusztus 2-án 18 óra 10 perckor Miskolcon, a Győri kapu és a Miklós utca kereszteződésében a kijelölt gyalogos-átkelőhelyet jelző táblát kiemelte a földből, majd egy autó után dobta, ezzel akadályt létesítve az úttesten.

A gyanúsított kihallgatása során elmondta, hogy azért volt ennyire felbőszült, mert hívott egy taxit, amely meglátva őt megfordult, majd elhajtott, és őt ott hagyta.

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.”

  • police.hu/Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság
Megosztás: