Ismét kerékpárost gázoltak Nyíregyházán a kijelölt gyalogátkelőhelyen

Kezdődik a hét és igazából hétről hétre semmi nem változik. Egyik baleset a másik után, gyalogos és kerékpáros gázolások a kijelölt gyalogátkelőhelyen vagy éppen hármas, négyes, ötös koccanások . 

Ahogy lehet mi is igyekszünk felhívni erre a figyelmet de sokan már ebben is azt keresik, hol lehet belekötni, fogást találni rajta. Miközben a lehetőségeinkhez mérten minden eszközzel próbálunk figyelemfelkeltő hírekkel, videókkal, megpróbálkozni a szemléletváltással, azért meg kell küzdenünk azokkal is, akiknek ez is csak egy opció, hogy vitázhassanak. Értelmetlenül, agyatlanul, és olyan energiapazarló módon amire nekünk nincs kapacitásunk. Van aki éppen azon gondolkodik, hogy a fotelből milyen okosságot írjon, milyen vihogó “szmájlit” keressen és talán meg sem fordul a fejében, hogy mi van akkor, ha mindeközben nálunk a folyamatosan bejövő üzenetek az egyik hozzátartozójának baleseti helyszínéről érkeznek? 

Most megint, Isten tudja hányadik alkalommal gázoltak kerékpárost a kijelölt gyalogátkelőhelyen a Zrínyi Ilona utcán 17.45 körül, írta anonim Levadászva tagunk. Valakinek ismét nem sikerült épségben átjutni az út egyik oldaláról a másikba. 🙁 

 

Likeolj és kövess minket:
Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük