Hívd a rendőrséget-Menet közben elmondom 2. rész.

Featured Video Play Icon
Elképesztő ordibálásra ébredhettek Nyíregyházán a Kossuth és a Vasvári Pál utca lakói.

Egy 40 év körüli fickó az utcán kereste a bajt.  Óbégatása szerint teljesen mindegy volt neki, hogy kivel találkozik megöli, megveri stb. Alaposan megfigyeltük a személyt, akiről pontos személyleírást tudtunk adni és természetesen azonnal hívtuk a rendőrséget. Megtippeltük a fickó életkorát, elmondtuk, hogy 40 év körüli férfi, piros pólóban, kék rövidnadrágban és fehér szatyorral a kezében flangál óbégatva és arra vár, hogy valakivel összefusson az utcában. A bejelentéskor  a Kossuthon haladt a belváros felé. A diszpécser megköszönte a bejelentést és intézkedett! 

A rendőrség ingyenes telefonszáma: 107, vagy a segélyhívó ingyenes száma a 112, ahol bejelentést tehetsz minden ilyen és ehhez hasonló ügyben! 

Időközben mi is autóba ültünk és mielőtt úticélunk felé vettük az irányt ránéztünk újra az illetőre. Nagyon fontos, hogy minden ilyen esetben figyeljük meg az elkövetőt és értesítsük a rendőrséget mert soha nem lehet tudni, hogy a következő utcasarkon mit tesz, ha úgymond szabadon hagyjuk elsétálni. Természetesen senkinek nem ajánljuk,  hogy közbeavatkozzon és megpróbálja önmaga a kezébe venni az ügy megoldását mert nem tudhatjuk mennyire veszélyes az illető. Kivétel persze ha valakire rátámad, mert akkor mindig segítsünk, de a rendőrséget mindenekelőtt értesítsük!  Az önbíráskodást szintén nem ajánljuk senkinek. Nem a mi dolgunk igazságot tenni, de egy bejelentéssel sokat segíthetünk . 

 

Likeolj és kövess minket:
error
Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük