Nagycserkesz ismét kitett magáért!

Featured Video Play Icon

 

Nagycserkeszt nem csak a kiváló  étterme miatt szeretjük, ami évek óta nem enged sem a minőségből sem a mennyiségből, hanem mert a település egy ideje a rendezvények tekintetében is magára irányítja a figyelmet!

 

Falu és városnapok , egyéb események ajánlóját vagy azért nem osztjuk meg mert nem jut el hozzánk a híre, vagy azért mert olyan szinten “olcsó” a műsor, hogy magunktól bizony nem szívesen ajánlanánk. Nagycserkesz úgy látszik csak úgy mint tavaly, idén is  kiérdemelte, hogy kérés nélkül is utána menjünk a rendezvényüknek és ajánljuk azt.

Tavaly sem “süket hangosítókkal” szerveztek olyan rendezvényt amire a kóbor kutya sem kíváncsi és idén sem “csak legyünk túl rajta valahogy” összejövetelt hoztak össze.  Jócskán kitettek magukért 2018-ban is, amikor az este folyamán a BIKINI együttes koncertjére tombolhatott a közönség a település focipályáján. 

Idén sajnos egyéb elfoglaltság miatt nem tudunk jelen lenni 🙁  így elmarad a tavalyihoz hasonló élő közvetítés is, pedig most megint olyan fellépőt hívtak akiért nagyon szívesen mozdulnánk mi is. 

A Nagycserkeszi Dinnyefesztivál szervezői többek között  a 3+2 együttest hívták meg, ami bizony nem egy tátika kategóriás kínai inges megoldás, hanem minőség a javából! Szívből gratulálunk a jó döntéshez és reméljük, hogy a rendezvényük idején jó idő lesz a térségben. A dinnyefesztivált követően vasárnap fogathajtó verseny is lesz, így aki csak teheti válassza erre a hétvégére Nagycserkeszt! 🙂 Csak így tovább! 

Megosztás: