Lezárták a Debreceni utat Nyíregyházán mert egy mentőhelikopter landolt az út mellett

Featured Video Play Icon
Elhunyt a kisgyermek akiért mentőhelikopter érkezett Nyíregyházára! 

 

Sajnos meghalt a kisgyermek akiért egész délután szorítottunk. 🙁 

 

“Eddig tisztázatlan körülmények között 2019. július 10-én kora délután nyíregyházi otthonában egy 1 éves gyermeket áramütés ért, aki ennek következtében a kórházba szállítását követően életét vesztette. 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –”

 

Korábbi információk: 

Egyelőre nem tudjuk mi történt pontosan, de többen is jelezték nekünk, hogy mentőheikopter szállt le a Debreceni út mellett ami miatt az utat is lezárták egy rövid időre. A közelben lehet valami nagy baj de közúti balesetről nem jött információ. Frissítjük a hírt ha megtudunk valamit. 

Friss : többen írtak azzal kapcsolatban, hogy a rádióban elhangzott egy új információ miszerint egy gyermek életéért küzdenek a helyszínen! 🙁 

Friss: Egy óra telt el azóta és a helikopter még mindig a helyszínen van. 🙁 A főút mellett lévő egyik házhoz érkeztek a légimentők. Egy rendőrségi autó és még egy mentőautó is van a helyszínen. Továbbra sincs információ arról, hogy pontosan mi történik. Aggódva várjuk a fejleményeket. 

Friss: A mentőhelikopter elhagyta a helyszínt és nemrég landolt a Nyíregyházi Jósa András Kórház tetején lévő leszállópályán. A mentőautó is visszatért a kórházba.  A gyermek állapotáról egyelőre nincs megnyugtató információnk. Nem hivatalos információk szerint áramütés történhetett. Szemtanúk elmondása szerint egy éves kisfiút ért súlyos baleset.

  • fotó: Levadászva 

 

  • fotó: Baranyi Lilla (Levad tag) 

  • fotó és videó: Kovács Marianna /Levad tag/ 

 

Likeolj és kövess minket:
error
Megosztás:

1 thought on “Lezárták a Debreceni utat Nyíregyházán mert egy mentőhelikopter landolt az út mellett

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük