Valaki becsomagolt egy autót Nyíregyházán

Facebook oldalunkra töltötték fel a következő fotót ezzel az írással együtt: “Komolyan emberek, milyen világot élünk?!?!? 😬Vajon a tulajdonosnak milyen érzés reggel így találni az autóját?Szégyen Nyíregyháza😵” Pócsik Pál Krisztina 

Arra tippelünk, hogy valakinél a zöld felületen parkolás verhette ki a biztosítékot olyannyira, hogy csomagolófóliát ragadott és sebtiben becsomagolta a parkoló járművet. 

Likeolj és kövess minket:
error
Megosztás:

8 thoughts on “Valaki becsomagolt egy autót Nyíregyházán

 1. Mert szabálytalanul parkol, akkor már szabad az önbíráskodás a hatósági intézkedés helyett?

 2. És az senkinek nem jut eszébe, hogy talán késő este jött haza fáradtan, és egyszerűen nem talált már parkolóhelyet? Valahol meg kellett állnia. Nem keringhet ott a téren reggelig.

 3. És ha pl egy családtagja rosszul van és reggel nem tud rohanni vele a kórházba, mert egy barom betekerte a kocsit, és monjuk a gyereke a keze közt hal meg, mert nem jut időban kórházba, mert elsőre kocsihoz rohan, de csak utána hív mentőt, mert nem tudta, hogy a kocsi bnem használható állapotba lett reggelre egy kis köcsög miatt.

  Nekem egyszer engedték le a kerekemet. Mind a négyet. Pedig éjszakásból haza jövet máshol nem tudtam megállni. Reggel 8 ig fent voltam, hogy ha elmegy mindenki dolgozni átálljak. Addigra volt valaki olyan kedves és le eresztette.

  Kiderítettem melyik szomszéd volt. Nyomorék lett egy életre. Akkor volt 45, most 70 éves. Volt ideje elgondolkoznia rajta, hogy máskor is csinál-e ilyet.

  Ezen azéárt gondolkozzon el mindenki aki más tulajdonában kárt okoz.
  Függetlenülk mi az indíttatás és még ha jogosnak is véli. Sose tudhatja a másik oldalon milyen a tulajdonos, és mi volt az oka, hogy úgy parkolt.

  1. Nagyon életszerű történet, igen, biztos így történt 🙂 Közben ki is verted, gondolom 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük