Gyönyörűen megszépült a Bujtosi tó környéke, de 2 levelet is kaptunk arról, hogyan rombolják egyesek

Néhány napja személyesen is meggyőződhettünk arról, hogy mennyire megszépült a Bujtosi tó környéke, de közben sajnos kapunk levelet vandalizmusról és ma is kettőt olyan tevékenységről aminek elejét kell venni! A város egyre szebb lesz de ideje lenne zéró toleranciát hirdetni azokkal szemben is akik nem vigyáznak rá és akik rombolják! 

 

Angyal Zsófia levele:

Úgy gondolom erről nektek is jó tudni! Nagyon szeret a gyerek járni a Nyíregyházi Bujtosi városligetbe a játszótérre! Nagyon szépen fel is lett újítva, én is örültem, hogy végre van a közelben egy olyan játszótér, ahol van illemhelyiség. Mert ha nem iszok, szédülök, ha meg igen, akkor meg ugye menni kell… Na de mindegy, is ez az én bajom, de örültem, hogy végre tovább tudunk maradni, élvezheti a gyerek a gyermekkort, a nyarat! Tényleg nagyon szép munkát végeztek, tegnap hivatalosan át is lett adva. De mikor ma megláttam a wc-t, nagyon dühös lettem! Először meglepődtem, hogy nem fizetős, de látvány, ami volt, borzalom! Meg a másik, hogy tele van szeméttel a játszótér. Engedjem a gyereket nyugodtan játszani? Múlt héten még széklet is volt ezen a játszótéren.

 

Varga Erika levele:

Szép estét kívánok!

Ma délután barátnőmmel kocogni mentünk a megszépül Bujtosi tóhoz. Viszont ami fogadja az oda érkező pihenesre, sportolásra vágyókat, az kritikán aluli. További szép estét kívánok!

 

Likeolj és kövess minket:
Megosztás:

4 thoughts on “Gyönyörűen megszépült a Bujtosi tó környéke, de 2 levelet is kaptunk arról, hogyan rombolják egyesek

  1. Tisztelt Cím!
    Én megdöbbenve olvastam a sorokat,illetve nézem a Facebook posztokat,ahol megmutatják ,egyesek mennyire képtelenek vigyázni a rendre ,tisztaságra ,történetesen most a Bújtos környékén .Igazából nem tudom mi lehetne a legjobb megoldás,mert az ,hogy esetleg ez büntetést vonhat maga után ,nem gondolnám,hogy visszarettentene bárkit, hiszen úgyse tudja senki ki volt.Térfigyelő kamera rendszer talán megoldás lehetne,bár a mosdót,játékok belsejét mégsem lehet bekamerázni…! Viszont esetleg talán nem lenne hülyeség körülkeríteni ,legalább a játszótér környékét és alkalmazottakat felvenni,akik felelnének annak épségéért ,tisztaságáért,rendeltetés szerű használatáért. Így az illemhelyet is rendszeresen takarítanák ! Erre a legjobb példa a debreceni Nagyerdőn az Ötholdas Pagony vagy a Máltai játszótér,ahol ez a megoldás évtizedek óta remekül bevált és működik! Este 20-21 óra után pedig bezárni,mivel kizárt,hogy utána még bárki is le vinné a gyerekét. Reggel 8-kor pedig nyitna … Más megoldást nem igazán tudok elképzelni,mert ide már az is kevés,ha olykor rendőrök vagy Polgárőrök arra sétálnának…!
    Köszönöm a figyelmet!
    Üdvözlettel : Örvény Mónika ,Nyíregyháza

  2. Nagy az Isten állatkertje…eleve sok csöves jár ide este..nappal wcs néni takarito ill.fizetőssé tenném.Polgàrőrség .Közterületfelügyelet büntetni tud.Másképp tönkre fog menni nem adok neki pár hetet.!

  3. A fenti kommentekkel egyetértve az én jacaslatom is az,hogy egyrészt fizetős automatàt helyzzenek el, és este nyáron 9,télen 17 óra után,zárják le! A Meki felöli déli oldalon, nagyobb hulladék konténer kihelyezése lenne szükséges, hogy a sok falatozó,Legalàbb ha szándékában áll,tudja bedobni a göngyölegjét!

  4. Magyarorszagon a vandalizmus tomegjelenseg,nagyreszt a csocselek munkaja,de mas retegek is zsirosan benne vannak.A rongalas,tonkretetel ,szemeteles ezeknek kifejezetten oromet okoz.Kivancsi vagyok az uj emeletes Stadler vonatokat mikor vagjak galyra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük