Keressük az egyik baleset szemtanúját-Minden megosztást köszönünk!

Múlt héten történt egy közlekedési baleset amelyről mi is beszámoltunk.  

A fekete autó alárendelt úton érkezett de ahhoz hogy a kereszteződésen áthaladhasson sajnos ki kellett gurulnia. A vezetője balra, majd jobbra nézett aztán a következő pillanatban egy hatalmas csattanással oldalról elkapta őket a fehér színű járű ami az ütközés erejétől megfordult a tengelye körül és orral ismét a stadion felé állt meg. A fekete autót vezető anyuka levelét megosztjuk aki keresi a baleset egyik szemtanúját aki rózsaszín ruhában volt. 

 

“A segítségeteket szeretném kérni. 2019.06.04.-én 16:15 óra körül a Garibaldi – Ószőlő utcán történt autóbaleset egyik elszenvedői sajnos a kisfiam és én voltam. A kisfiamért mentem az iskolába, onnan tartottunk éppen az Ószőlő utca irányába. A III. félidőnél lévő, beláthatatlan útkereszteződésből, figyelembe véve az elsőbbség adás kötelező táblát lassan gurulva,szétnézve szerettem volna egyenesen továbbhaladni az Ószőlő utca irányába, ahol is,egy (igaz) a védett útszakaszon közlekedő autó elkapva az autó bal elejét feldobott minket a járdára.Ő a sebességéből adódóan 180 fokban megpördült. A karambol után sokan odajöttek segíteni, de egy rózsaszín ruhás hölgy nagyon rendes volt velünk, és jelezte,látta az egész balesetet,látta,hogy szabályosan,lassan gurultam kifelé.

Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy ezt a hölgyet megtaláljam! Amennyiben valaki magára vagy ismerősére ismerne,kérem jelezze!
Amennyiben megkérhetlek Titeket, osszátok meg ezt a bejegyzést, hátha sikerül megtalálnom,mert sajnos akkor beültettek minket a mentőbe és utána már nem volt lehetőségem vele beszélni.
Előre is köszönöm Mindenkinek,aki segít!” Molnár Brigitta

 

Likeolj és kövess minket:
Megosztás:

7 thoughts on “Keressük az egyik baleset szemtanúját-Minden megosztást köszönünk!

 1. Kérdésem lenne, hogy hogyan lehet védett úton közlekedő autó elé szabályosan kihajtani? Valamint, hogy ez körültekintő közlekedés? Az ilyen sofőrök től(szülőktől) el kellene venni a jogosítványt, aki ráadásul a gyereke èletèt teszi kockára a körültekintő vezetèsèvel. De a szabálytalan közlekedést is ki akarja magyarázni. Sztem szégyen!

 2. Az úrnak van igaza napi szinten járok ebben a kereszteződés én az alárendelt útról jövök ahogy a fekete kocsi de nem hajtok senki elé mert tudom hogy nincs elsőbbsége és ha nem figyelek a szabályosan közlekedő jár rosszul

 3. Nincs elsőbbségem hiszen én jöttem az alárendelt útvonalon egyértelmű

 4. Az említett kereszteződés sajnos nehezen belátható. 🙁 Ki kell gurulni egy darabig a főútvonalra . Ez lehetett a gond vagy esetleg a másik fél részéről egy jelentős sebességtúllépés. Persze ez egyelőre csak találgatás. Egy gyalogátkelőhely is van egyébként ezen a szakaszon így kicsit furcsa, hogy állítólag fékezés nélkül ütközött olyan sebességgel a fehér autó, hogy 180 fokot elfordult az ütközéstől. Mindenesetre volt egy szemtanú aki állítólag jól látta mi történt. Hátha sikerül megtalálni. Tény, hogy az hibázott aki nem adta meg az elsőbbséget de lehet hogy komoly jelentőséggel bír ha a másik fél is hibás volt.

 5. Nyíregyháza sajnos vezetési kultúra terèn nagyon elmaradott. Tökéletes pèldája a fenti balesetnek a Belső körút, ahol 3 ilyen kereszteződés is van. A mai napon is megmentettem egy kedves fiatal hölgy èletèt, hiszen fékezés nélkül hajtott ki elém az alsóbb rendű útròl. Ezeken a helyeken lèpèsben közlekedek mert rendszeres, hogy ki hajtanak szèt sem nèzve. Èn sohasem okoztam balesetet ès nem mentem senkinek. (nekem is van egy 2 éves fiam ès az ő èppsège mindennél fontosabb) Sajnos sok ilyet tapasztalok a városban. Az egy irányú utakon is folyamatosan tilos oldalròl szembe jönnek, sokan 2 gyerekkel a hátsò gyerekülèsekben. Nekem eseti kamera is van a kocsiban pont az ilyen emberek miatt. Ebben az esetben szerintem egy èrtelmű a dolog, de nyilván a rendőrségnek meg vannak erre a módszerei ès majd eldöntik. Mindenesetre a elsőbbsèg megadása és a figyelem nagyon fontos. Mert mindenkinek érdeke, hogy ne legyen baleset, mert senkinek sem jó.

 6. Ezen a szakaszon a vedett uton 30km/h sebessegkorlatozas van. Ennel a sebessegnel nem tortenik ilyen merteku roncsolodas!
  A kerdes az, hogy a feher auto vajon betartotta-e a sebessegkorlatozast?

 7. A beláthatatlan útkereszteződésbe muszáj egy kicsit belegurulni, hogy kilásson a sofőr.. De az, hogy kicsit belóg az autó eleje, még nem ok arra, hogy a védett úton közlekedő nekimenjen. Bőven van még ott annyi hely, hogy simán ki lehessen kerülni. Már, ha normális sebességgel közlekedik az illető.

  Elém a Média Markt mellől szoktak lassítás nélkül kijönni, és sokszor észre sem veszik, hogy mi a baj. Pedig ott tábla van, elsőbbségadás kötelező. A parkoló felől meg nincs tábla. Innen jövet nagyon sokszor kell belefékeznem, hogy elkerüljem a balesetet, és elengedjem a szabálytalankodót. Nagyon sok figyelmetlen sofőr megköszönheti nekem ezt!

Zárt Téma