Ez az a pillanat ahol azt mondjuk, hogy szemétség volt amit a videós csinált!

Featured Video Play Icon

A Budapesti Autósok Közössége kapott egy videót arról, hogy ez ma történt az M0 – Budakalász irányából, M3 közötti szakaszon 10:30 körül. A videón az látható, hogy egy utánfutóról a menetszél lerepíti a rosszul rögzített kukákat. Ez természetesen egy nagyon balesetveszélyes és egyértzelműen hibás a jármű vezetője de itt most egy pillanatra meg kell állnunk. 

Minden esetben védjük a fotósokat, videósokat ha valaki beléjük áll, hogy egy adott esetnél miért videózgatnak, miért fotóznak. Megvédjük őket, mert sok esetben tanulni, okulni lehet egy egy esetből és mivel mi nem rádió vagyunk ezért itt fontos hogy be is tudjuk mutatni mi történt. Egy dolog viszont undorító. Ha meg tudnánk akadályozni egy vészhelyzetet de nem tesszük egy “jó videó” miatt. Ugyanúgy gusztustalan a provokáló fejkamerás biciklizés amikor néhány videós szándékos veszélyhelyzetet teremt vagy provokál a nézettségért. 

Jelen videóban LETT VOLNA LEHETŐSÉG jelezni az autósnak, hogy a kukák el fognak szabadulni. Az autós ehelyett szépen visszasorol a jármű mögé megvárni amíg lezúgnak . És mindezt egy autópályán. 🙁  Ilyet azért soha senki ne csináljon! Az emberség és a biztonság százszor fontosabb kell hogy legyen, mint egy ilyen áron elkészített videó!!! 

 

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük