“Álljon hát meg azzal a gépjárművel”-2006-ban is egy zabolázatlan Corsa okozott gondot Hajdúban

Tegnap írtunk arról, hogy egy kreatív párosnak az az ötlete támadt, hogy nem állnak meg az őket megállításra felszóllító rendőröknek, hanem továbbhajtanak bízva abban, hogy tisztességeben megöregedett kis  Corsájukkal majd bizonyára állva hagyják az őket üldöző egyenruhásokat. 

Később pillanatnyilag jó ötletnek tűnhetett a felzárkózó rendőrautót derékig kihajolva egy felnivel megdobni de mivel ez nem sikerült túl jól, egy “újra dobhat” felkiálltással ismét megpróbálkoztak ezzel. Minden maradt a régiben. A járőrautó elegánsan kitért majd egyre csak közeledett, és nem volt már több felni amit ki lehetett volna dobni.  Aztán meg a kis fehér Corsa nem egy hőlégballon ami egyre csak távolodik ha kidobnak belőlle ezt azt,  így elkapták őket.

A falusi búcsúban valószínűleg sosem gyakorolták a célbadobást amivel így nem nyerhettek sem  mézeskalácsszívet sem gyakorlatot . Derékig kihajoló felnihajigálás pedig biztosan nem  lesz olimpiai szám, de értékelhető eredmény a hivatalos személy elleni erőszak alapos gyanújához amihez ezúton is csak gratulálni tudunk! 

Na de tekintsünk vissza mi volt néhány éve. Több mint 10 éve kering a neten egy olyan eset amiről videó is készült és szintén Corsával menekültek és hát akkor is Hajdú Bihar megyében . 25 percig csaknem könyörög a rendőr hogy megálljon a hajdúszoboszlói éjszakában menekülő delikvens amit érdemes megnézni, és meghallgatni. Kicsi hazai valóság, hogy a rendőr nem akarta “letörni” a rendőrautót azzal, hogy az amerikai filmekből is jól ismert PIT MANŐVERREL megforgatja maga körül párszor a Corsát mert vigyázott az autójára. 🙂 (Nagíon)* Nagyon szerethető videó, de az autós azért sokszor veszélyeztette a többi közlekedőt! 

 

Na de hogy ne érje szó a ház elejét, valószínűleg ugyanez a rendőr igen leleményesen egy hasonló helyzetben egy menekülő Audist úgy állított meg, hogy kamionokkal záratta el a főútvonalat! Ezt is érdemes megnézni! 

fotó: illusztráció

  • (Nagion-Nagyon) Kérésre javítva csak hogy ne legyünk olyanok mint a kamuoldalak 🙂 
Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük