Tiszanagyfaluban így is lehet, Nyíregyházán pedig folyamatosan játszható a “nem én kezdtem”

A parkolásokkal kapcsolatos témákat nem nagyon szeretjük mert egyfajta kifogásgyárként működnek,  de mivel ma  kedd van  és ez a kedd már majdnem olyan mint a péntek,  és holnap meg amúgy is majális ezért csak mutatunk 2 fotót amit tagjaink küldtek. Hátha emészthető. 

Az első Nyíregyházán az Ószőlő utcán készült ahol a “nem is én kezdtem ” nevű megunhatatlan játékot játsza egy autós a parkolóban. 

A másik fotót pedig Tiszanagyfaluból kaptuk ahol csak találgatjuk hogy melyik játékot játszák. Vagy a “csak egy percre ugrottam be és addig álltam meg a járdán” vagy esetleg a “nekem ez jár” nevűt. Nem tudni.

Mindenesetre ami az egyik embernek közömbös, az a másiknak magasra kurblizza a vérnyomását. Ezt azért minden parkolás előtt vegyük figyelembe és ha már bárhogyan is de megálltunk,  a kéziféket HÚZZUK BE! 🙂 

 • Kiemelt fotó: illusztráció
 • Beküldött fotók: anonim

 

Likeolj és kövess minket:
error
Megosztás:

5 thoughts on “Tiszanagyfaluban így is lehet, Nyíregyházán pedig folyamatosan játszható a “nem én kezdtem”

 1. Tisztelt T. PETER!Ha már cikket ír, legalább tisztelje meg olvasóit azzal, hogy helyesen ír!
  A rosszul parkoló autósok basztatása, meg közzé tétele az megy! Aki meg felfestette a parkoló helyeket néhàny helyen, Pl. Penny parkoló, na az szálljon ki pl egy három ajtósból, (nem sportautó) vegye ki a gyereket a gyerek ülésből stb… stb…

  1. Köszönjük szépen. Látom azért van akinek csak nehezen működött megemészteni. Küzdött vele pár napig, majd csak leírta 😀 . Próbáljon meg a lényegre fókuszálni kedves Sándor! A másik autóban is ülhet gyermek, ezért nem megoldás, hogy más helyét elvesszük csak hogy mi kiszállhassunk az apróságokkal. De köszönjük, hogy “lefestette” a felfestéssel kapcsolatos problémákat. Fotózza le, küldje el! Lehet, hogy egyszer erről is írunk majd.

  2. A KRESZ azerint a felfestett csíkok csak a parkolás irányát határozzák meg, a KRESZ-ben sehol sincs leírva, hogy az autónak a két csík között kell álnia. A garázs tervezésekor a tervezők 1 autónak 3 métert határoznak meg.

 2. Én olyan helyen lakom, ahol a kapubeáll fizető parkolók között van, és hiába van ki táblázva, hogy rakodási terület (mert boltba ott áll be a teherautó), hetente van olyan “leszarom” tipusú ember, hogy be áll.Mert csak beszalad a boltba és nem akarja, hogy megbüntessék. Én meg nem tudok beállni, munkából haza jövet. Na ilyenkor szépen beszólok a boltba, hogy a kedves vevő igyekezve álljon el, vagy ha pont bent ül még a kocsijában, akkor dudával szépen kicsalogatom… meg elmagyarázom, hogy a megállni tilos tábla nem hiába van kirakva a kapura. A fényképezgetést meghagyom magának, meg azoknak akiknek ez hobbijuk. Állomástér Penny parkoló meg van? Egy teljesen más poszt miatt tévedtem ide, de mivel megemésztettem és vagytok elegen, el is hagytam az oldalt! A lényeg, hogy némely ember lesz..ja. Úgy amúgy meg NAGYON SZÍVESEN!! Na ezt is lehet emészgetni KEDVES T.P.

  1. Köszönjük! Viszont látásra! Az Önhöz hasonló gondolkodású emberektől szívesen elbúcsúzunk! A régi beidegződés köszön vissza az ilyen hozzászólásokban amit első perctől űzünk! 🙂 A cél egy probléma bemutatása és nem a szőnyeg alá sepregetése. Aki ilyenkor azt hibáztatja aki megmutatja az adott helyzetet azzal nincs mit tenni. El kell búcsúzni tőle mosolyogva. 🙂 Viszlát!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük